Heb je een dure camera nodig om prachtige bloemportretten te fotograferen?

Het is de cameratechniek die het verschil maakt

De volgende vraag krijg ik heel vaak: is mijn camera goed genoeg om deze dromerige stijl bloemenfoto’s te maken? Of heb ik een camera met een crop sensor, zal ik in staat zijn om de kleine scherptediepte te krijgen?
Het belangrijkste element in bloemenfotografie ligt niet in het gebruik van de beste camera of de duurste lens. Als je je fotografie echt wilt verbeteren, zul je moeten investeren in je vaardigheden. Je moet leren observeren, leren kijken door je camera, leren hoe je een mooie compositie maakt en leren hoe je je camera gebruikt. In de Flower Art Photography Masterclass laat ik je tot in detail zien hoe je dit soort beelden kunt maken. Hiervoor kijk ik mee over mijn schouder en zelfs door mijn zoeker, zodat je precies kunt zien wat ik zie als ik dit soort beelden maak.

Ik heb een video gemaakt waarbij ik een vergelijking maak met een goedkope camera lens combinatie met een professionele camera lens combinatie. 

Het is de cameratechniek die het verschil maakt

De volgende vraag krijg ik heel vaak: is mijn camera goed genoeg om deze dromerige stijl bloemenfoto’s te maken? Of heb ik een camera met een crop sensor, zal ik in staat zijn om de kleine scherptediepte te krijgen?
Het belangrijkste element in bloemenfotografie ligt niet in het gebruik van de beste camera of de duurste lens. Als je je fotografie echt wilt verbeteren, zul je moeten investeren in je vaardigheden. Je moet leren observeren, leren kijken door je camera, leren hoe je een mooie compositie maakt en leren hoe je je camera gebruikt. In de Flower Art Photography Masterclass laat ik je tot in detail zien hoe je dit soort beelden kunt maken. Hiervoor kijk ik mee over mijn schouder en zelfs door mijn zoeker, zodat je precies kunt zien wat ik zie als ik dit soort beelden maak.

Ik heb een video gemaakt waarbij ik een vergelijking maak met een goedkope camera lens combinatie met een professionele camera lens combinatie. 

Het is de camera techniek die het verschil maakt

De volgende vraag krijg ik heel vaak: is mijn camera goed genoeg om deze dromerige stijl bloemenfoto’s te maken? Of heb ik een camera met een crop sensor, zal ik in staat zijn om de kleine scherptediepte te krijgen?
Het belangrijkste element in bloemenfotografie ligt niet in het gebruik van de beste camera of de duurste lens. Als je je fotografie echt wilt verbeteren, zul je moeten investeren in je vaardigheden. Je moet leren observeren, leren kijken door je camera, leren hoe je een mooie compositie maakt en leren hoe je je camera gebruikt. In de Flower Art Photography Masterclass laat ik je tot in detail zien hoe je dit soort beelden kunt maken. Hiervoor kijk ik mee over mijn schouder en zelfs door mijn zoeker, zodat je precies kunt zien wat ik zie als ik dit soort beelden maak.

Ik heb een video gemaakt waarbij ik een vergelijking maak met een goedkope camera lens combinatie met een professionele camera lens combinatie. 

Speciale aanbieding naar aanleiding van de lancering van de Nederlandstalige versie

30% korting op de Masterclass Artistieke Bloemenfotografie, gebruik code 30ofBL

Speciale aanbieding naar aanleiding van de lancering van de Nederlandstalige versie

30% korting op de Masterclass Artistieke Bloemenfotografie, gebruik code 30ofBL

Speciale aanbieding naar aanleiding van de lancering van de Nederlandstalige versie

30% korting op de Masterclass Artistieke Bloemenfotografie, gebruik code 30ofBL

Nabewerking spelen subtiel

Meester de kunst van artistieke achtergronden

5 gratis video’s Masterclass Artistieke Bloemenfotografie

Nabewerking snel en subtiel

Meester de kunst van artistieke achtergronden

5 gratis video’s Masterclass Artistieke Bloemenfotografie

nabewerking snel en subtiel

Meester de kunst van artistieke achtergronden

5 gratis video’s Masterclass Artistieke Bloemenfotografie