Meester de kunst van artistieke achtergronden

De achtergrond is de sleutel

Het meester worden van de kunst van effectieve achtergronden is de snelste manier om je bloemenfotografie tot een hoger niveau te tillen. De technieken om dit te verwezelijken, gaan van het simpele gebruik van geringe scherptediepte tot meer complexe technieken zoals de tussenddoorschiettechniek en het oplijnen van de achtergrond met de hoofdbloem. In de technieken sectie van de Masterclass Bloemenfotografie laat ik exact zien hoe je een prachtige achtergrond integreert in je bloemportretten. 

De techniek sectie van de Masterclass Bloemenfotografie bestaat uit vier belangrijke onderdelen:

 • Tussendoorschiettechniek
 • een duik tussenin de bloemen
 • fotograferen doorheen stof
 • de zoektocht naar de perfecte achtergrond

In deze hoofdstukken geef ik je een kijk over mijn schouder, zelfs een kijk door mijn zoeker, zodat jij exact kan zien wat ik zie wanneer en hoe ik deze technieken toepas.

De achtergrond is de sleutel

Het meester worden van de kunst van effectieve achtergronden is de snelste manier om je bloemenfotografie tot een hoger niveau te tillen. De technieken om dit te verwezelijken, gaan van het simpele gebruik van geringe scherptediepte tot meer complexe technieken zoals de tussenddoorschiettechniek en het oplijnen van de achtergrond met de hoofdbloem. In de technieken sectie van de Masterclass Bloemenfotografie laat ik exact zien hoe je een prachtige achtergrond integreert in je bloemportretten. 

De techniek sectie van de Masterclass Bloemenfotografie bestaat uit vier belangrijke onderdelen:

 • Tussendoorschiettechniek
 • een duik tussenin de bloemen
 • fotograferen doorheen stof
 • de zoektocht naar de perfecte achtergrond

In deze hoofdstukken geef ik je een kijk over mijn schouder, zelfs een kijk door mijn zoeker, zodat jij exact kan zien wat ik zie wanneer en hoe ik deze technieken toepas.

De achtergrond is de sleutel

Het meester worden van de kunst van effectieve achtergronden is de snelste manier om je bloemenfotografie tot een hoger niveau te tillen. De technieken om dit te verwezelijken, gaan van het simpele gebruik van geringe scherptediepte tot meer complexe technieken zoals de tussenddoorschiettechniek en het oplijnen van de achtergrond met de hoofdbloem. In de technieken sectie van de Masterclass Bloemenfotografie laat ik exact zien hoe je een prachtige achtergrond integreert in je bloemportretten. 

De techniek sectie van de Masterclass Bloemenfotografie bestaat uit vier belangrijke onderdelen:

 • Tussendoorschiettechniek
 • een duik tussenin de bloemen
 • fotograferen doorheen stof
 • de zoektocht naar de perfecte achtergrond

In deze hoofdstukken geef ik je een kijk over mijn schouder, zelfs een kijk door mijn zoeker, zodat jij exact kan zien wat ik zie wanneer en hoe ik deze technieken toepas.

Ik heb een interessant aanbod (wees er snel bij)

Een tijdelijke 30% korting op de Masterclass Bloemenfotografie gebruik de code 30ofBL  en claim je korting. 

Ik heb een interessant aanbod (wees er snel bij)

Een tijdelijke 30% korting op de Masterclass Bloemenfotografie gebruik de code 30ofBL  en claim je korting. 

Ik heb een interessant aanbod (wees er snel bij)

Een tijdelijke 30% korting op de Masterclass Bloemenfotografie gebruik de code 30ofBL  en claim je korting. 

Bekijk nu 5 gratis video’s van de masterclass Artistieke Bloemenfotografie

Bekijk nu 5 gratis video’s van de masterclass Artistieke Bloemenfotografie

Bekijk nu 5 gratis video’s van de masterclass Artistieke Bloemenfotografie