Mini cursus artistieke bloemenfotografie

Mini cursus Artistieke Bloemenfotografie

Deze mini cursus ‘Artistieke Bloemenfotografie’ geeft je de basis voor het maken van prachtige dromerige en schilderachtige bloemenportretten. Het belangrijkste doel van deze cursus is om op een andere manier te leren kijken. De camera kijkt niet naar de wereld zoals wij dat doen. De beeldverhouding, de scherptediepte en de brandpuntsafstand afstand zijn totaal verschillend. En dit wordt nog duidelijker bij het fotograferen van macro of close up beelden. 

Veel kijkplezier!

Belangrijke opmerking: Gelieve deze link op te slaan of de pagina te bookmarken, ze is enkel beschikbaar voor abonnees, je vindt geen link naar deze pagina op mijn website

Masterclass Artistieke Bloemenfotografie

In deze mini cursus geef ik je al veel informatie, maar het is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg.

In de volledige masterclass ga ik dieper in op de fotografische technieken zoals de tussendoorschiet-techniek, het fotograferen doorheen stof, de techniek van het duiken tussenin de bloemen en hoe je de voorgrond met de achtergrond kan versmelten om een verbluffende bokeh te creëren. Daarnaast vertel ik over het creatieve aspect dat komt kijken bij het maken van dit soort beelden en hoe je een visuele verhalenverteller wordt. Andere hoofdstukken zijn gewijd aan het vinden, modificeren en gebruiken van het beschikbare licht om de sfeer te creëren die we willen.

Bekijk nu de volledige masterclass - tijdelijk verlaagde prijs, betaal 60€ ipv 120€ (geldig tot en met 13 juni 2024)

Learn to see in a different way

Getuigenissen